Bijbaan / Hulpkracht (m/v) in Zaandam

Apply Now
Jobs overview

Bijbaan / Hulpkracht (m/v) in Zaandam

Zaandam Part-time

Apply Now
Share the passion

Job Description

Deze vacature is voor 3 t/m 12 uur per week.

Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels. Anders dan bij andere retailers zoeken wij namelijk niet zomaar ‘een verkoper’ of verkoopster’. Wij zijn op zoek naar collega’s die zich volledig kunnen vinden in onze kernwaarden – fun, passie, in touch, inspiring en sexy – en deze ook uitdragen. Wij zoeken een Fashionista! Iemand die onze passie voor toonaangevend fashion design, mode en lingerie begrijpt en die iedere dag onze klanten inspireert.

Houd jij van nieuwe trends en modestijlen? Wij ook! Volg jij de nieuwste trends op de catwalks, via social media en op straat? Wij ook! Wil jij graag een gecertificeerd Bra Expert worden via onze Hunkemöller Academie en jouw passie voor mode en lingerie delen met onze klanten? Als dat zo is, dan ben jij misschien wel een van onze nieuwe Fashionista’s!

Bij Hunkemöller hebben wij passie voor lingerie en mode. Wij volgen trends op de voet zodat wij onze klanten de nieuwste looks kunnen laten zien. Wij hebben een leger aan lingerie en mode experts in huis en dat is wat ons onderscheidt! We zijn enorm bevlogen en oprecht in alles wat we doen. Daarom ontmoeten we ook heel graag mensen die echt deel willen uitmaken van ons geweldige en sterke merk dat voortdurend in beweging is.

Als je eerder in de mode of retail hebt gewerkt dan is dat een pre. Zo niet, dan leren wij jou graag alles wat je moet weten. Je leert het verschil tussen een Balcony en een Plunge en hoe je jouw klant kunt helpen de perfecte beha te vinden. Onze service is van wereldklasse en wij laten jou zien hoe jij daarmee onze klanten die geweldige, niet te evenaren ervaring kunt geven.

In ruil daarvoor zoeken wij kandidaten die graag leren, die streven naar maximale verkoopresultaten en die iedere klant een fantastische shopping experience willen geven.

Je bent flexibel inzetbaar voor 3 tot maximaal 12 uur per week en kunt overdag op wisselende dagen werken van maandag tot en met zaterdag. Tevens ben je beschikbaar op de koopavonden, koopzondagen en feestdagen. Je bent minimaal 16 jaar oud in verband met kassawerkzaamheden. Je werkt met een team van bevlogen Lingerista’s en Fashionista’s. Wanneer het druk is in de winkel houd jij je hoofd koel en speel je daar snel op in. Is het even wat rustiger in de winkel  dan zorg jij ervoor dat alles er geweldig uitziet en dat je klaar staat om de eerstvolgende klant te adviseren en te inspireren.

Als Hunkemöller Fashionista ben je van nature vriendelijk en nieuwsgierig. Je leert onze klanten kennen door oprecht contact te maken en je stelt de juiste vragen om erachter te komen wat ze precies willen. Onze Fashionista’s luisteren naar onze klanten zodat iedere klant tevreden de winkel verlaat. Bij Hunkemöller werken we resultaatgericht. Je moet dus willen uitblinken en onze winnaarsmentaliteit omarmen.

Als jij denkt dat je één van de nieuwe Hunkemöller Fashionista’s bent en past in ons gedreven team, klik dan op de button ‘solliciteren’.

Wij hebben graag rechtstreeks contact met onze potentiële Fashionista's, dus s.v.p. geen acquisitie.

Want to chat about this dream position with us?

Do you fit with Hunkemoller?

Do the test!


I am passionate about my work

Read about experiences from your future colleagues.

 • “Be your most beautiful self”

  Dimitri Broeren Managing Director

Our values

Our people, our values and our ways of working define who we are – they are at the heart of everything we do.

 • Fun

  Fun

  This is our attitude. We enjoy what we do and it shows

 • Inspiring

  Inspiring

  This is our motivation. We are creative and think ‘out of the box’

 • Passionate

  Passionate

  This is our heart. We are passionate about lingerie and World Class Service

 • Sexy

  Sexy

  This is our look. We are self confident and show pride in our brand

 • In Touch

  In Touch

  This is our spirit. We listen, interact and involve others offering our best

Meet the Team

We’re a place for people who have a passion for serving customers and providing world-class service: a place for people to grow, to be future stars, and who want the opportunity to develop both themselves and their teams. Meet some of our team in the videos below.

Did not find the love of your life yet? Then check out these dream positions

All Jobs

Share the passion